Bruk trinnvise instruksjoner for å slette din FamilySearch-konto.
Du kan slette din FamilySearch-konto i Innstillinger.
Før du begynner
- Hvis du sletter kontoen din, mister du bidragsrettigheter til diskusjoner, kilder, minner og GEDCOM-opplastinger.
- Hvis du har mer enn én FamilySearch-konto, kan vi ikke slå dem sammen.
- Når du sletter en konto, mister du synlighet for informasjon i Slektstreet:
- Levende eller konfidensielle personer i Slektstreet, inkludert de i en familiegruppe.
- Din Følger-liste
- "Mine bidrag"-informasjon
- Indekseringsstatistikk
- Aktiviteter
- Meldinger
- Varsler
Hva sletter systemet?
- Din konto og innstillinger
- Din mulighet til å redigere bidrag til FamilySearch.org
- Indekseringstotaler og vurdererprivilegier
Hva blir igjen?
- Informasjon du har lagt til i Slektstreet, inkludert familiegruppetrær
- Minner (bilder, historier, dokumenter, lydfiler) du har lagt til
- GEDCOM-filer du har lastet opp
Trinn (nettsted)
- Logg inn på FamilySearch-kontoen du vil slette.
- Øverst til høyre klikker du på navnet ditt og deretter på Innstillinger.
- Klikk på fanen Konto og bla ned til bunnen.
- Klikk på Slett konto.
- Et nytt vindu vises. For å bekrefte at du vil slette kontoen permanent, klikker du på Fortsett (i blått).
- Klikk på Logg inn igjen en siste gang.
- For å bekrefte identiteten din, skriv inn brukernavn og passord.
- Klikk på Slett konto (i rødt).
Trinn (mobil)
Du kan slette kontoen din ved å bruke Apple iOS-versjonen av FamilySearch Family Tree-mobilappen. Hvis du har en Android-enhet, bruk nettstedet.
- Åpne FamilySearch Family Tree-appen på mobilenheten din.
- Nederst til høyre trykker du på ikonet med 3 linjer.
- Trykk på Innstillinger.
- Trykk på Konto.
- Bla ned til bunnen av skjermen og trykk på Slett konto.
- Les meldingen og trykk på Fortsett.
- For å bekrefte identiteten din, logg inn.
- Trykk på Slett konto.